martes, 30 de marzo de 2010

Un abans i un després... PERITO MORENO

Tornem a estar a Argentina (ho hem notat per l'olor a asado que fa pels carrers)! Quin lio de monedes!


Estem a El Calafate, després d'unes quantes hores de bus, que passem... DORMINT! Estem al hostel Los dos pinos (30 pesos, sense esmorzar); el més econòmic fins ara. El Calafate és un poble molt i molt turístic, ple de casetes de fusta i botigues de xocolata, alfajores, factures... que ens tempten a cada pas! Us podeu creure que estem engreixant??? A Argentina es menja molt i molt bé. Hem arribat fins aquí per visitar el Parc Nacional dels Glaciars, on hi ha l'esperat Perito Moreno.


Fan falta comentaris??
I més...


Vam conèixer a tres noies polaques fantàstiques!! Fan un viatge com el nostre, és a dir, sense plata! Molt divertit perquè ara ja sabem perquè als catalans ens diuen polacos (tots mirem per la pela). Vam llogar un cotxe totes cinc i ens vam dirigir cap al parc. A l'entrada que costa la barbaritat de 75 pesos argentins (més de 10 euros), vam fer alguna trampeta! jijijiji! Ens vam estalviar una entrada! Com? Una de les polaques es va amagar al portaequipatges del cotxe!!! Iujuuuu! Fent honor a Polònia i Catalunya!


Primeres vistes del Glaciar

Contínuem amb els acudits... tres polaques i dos catalanes...


Arribem al Parc, tot petat de gent. Aquí comencen a caure les nostres expectatives, turisteo a tutti pleni! Prrr! Intentem buscar un racó apartat, IMPOSSIBLE! Baixant comencem a escoltar com cauen els trossos de glaç a l'aigua... fffffff... IM-PRESSIONANT! La pena és que la gent no calla. No és fins la tarda quan marxa tothom del parc i ens quedem a soles amb el gel i la posta de sol. Amb el canvi de temperatura comencen a caure més i més trossos de gel, i, nosaltres, com a úniques espectadores, en silenci, amb la natura. TOT UN LUXE!


El gel caient



Felicitat... nananananana!


I el dia no podia acabar millor. Aquests paisatges ens vam trobar al tornar a casa... Guaaaauuu!


LLUNA PLENA


Demà, marxem cap a El Chaltén... A fer trekings al voltant del Fitz Roy! juuuuaaas!!!
Fins a pròxims episodis família!!! ;)

10 comentarios:

  1. Hey Guapas estaba desconectado de su aventura!!!! las fotos impresionantes!!! El viaje cada vez es mejor!!! Espero q la estén pasando fino y flipando!!!

    Un Beso Grande

    Pd: espero verlas pronto.
    Chaulin

    ResponderEliminar
  2. aaaaaaaaaaaaaaa ke yo kiero ver eso con mis propios ojos jajajajajaa ke ya boyyyyyyyyyyyyy amores siento no conectarme mucho pero tengo ke aorrar ke costa rica me sale muy muy caro , miles de besos

    ResponderEliminar
  3. Estimades: des de osor, amb la Carme Pascual al costat, us desitgem que continueu passant-ho tant be! Unes fotografíes impressionants! Un peto molt fort de la Colla Nyam i Mam (i de la mare cufolla!)

    ResponderEliminar
  4. Niñas!! Díos mío que pasada de paisaje los que estais viendo!!! Veo que estais caminando bastante en busca de fuera rutas turísticas... Sandrita!! no te me pierdas, que nos conocemos!!!!!!!!! Me encantan las fotos!! y ésto acaba de empezar!!! Besos a las dos y a Mon! Juanjo

    ResponderEliminar
  5. Niñas!!!! Díos no parís de moveros!! Qué aventura, que paisajes, que felicidad irradiais!! Veo que estais caminando bastante en busca de rutas no masificadas.. Sandrita!!! no te pierdas que nos conocemos!!!!!! A ver si me voy familiarizando con ésto de los comentarios que, a veces se me borran!!!!
    Mil besos Juanjo

    ResponderEliminar
  6. felicitats, des de malgrat de mar, te que ser una experiencia molt bona, us anirem seguint per aquest viatge, de la familia Maynou ( colla Nyam i Mam)

    ResponderEliminar
  7. impresionante! mua!
    shenny!

    ResponderEliminar
  8. Ninaaaaaa!!! M'ENCANTAAAAAAAA!!! M'emociona tant i tant... estic ausent pero estic et vaig seguint eee! Soc extremadament feliç de que siguis tant i tant feliç i VIVA!!!! Que visquin els esperits LLIURES com vosaltres!!! T'ESTIMO!!!!

    ResponderEliminar
  9. Juanjo,

    IMpresionantes las fotos... Se os quiere y se os hecha de menos preciosas. Disfrutar a tope!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  10. Madre mia que fotos impresionantes!!!!, podrías hacer un documental de vuestro viaje, pq con todo lo que escribiis os da para mucho, ya se ve que lo pasais de puta madre, ole ole ole y ole, a seguir niñas un besazo muaccc!!!!!!

    ResponderEliminar