viernes, 9 de abril de 2010

Fitz Roy i seves conseqüencies

Anem una mica de retard, però no tenim Internet a l'abast... així que anirem a trompicons! I de gut a això, se'ns fa impossible penjar fotos. Ho intentarem d'aquí uns dies al mateix post!

Fa uns dies... arribem a El Chalten després de la nostra primera experiència "a dit". Una hora a la carretera i ens recullen per anar directe al poble . Més ràpid que el bus! :)

A El Chalten dormim al Hostel Ahonienk (30 pesos sense esmorzar). És un poble situat dintre del Parc Natural dels Glaciars, a pocs quilòmetres del impressionant Fitz Roy, el paradís de les i els escaladors... je, je...

Allà ens retrobem amb gairebé tota la gent que hem anat conixent pel camí, serà que tots fem el mateix viatge... A la nit festeta de retrobada al hostel... I durant la nit, la Sandra es fa un esguinç al peu... No ha sigut res glamourós com, per exemple, pujar el Fitz Roy... aiiiissshhh! No tenia ganes de pujar a la montanya.

El dia següent la Marina marxa a fer un trekking amb dos gringos... Una fantàstica caminata de quatre hores de camí fins a Laguna Capri, on es troba el mirador al Fitz Roy, però no es veu absolutament res, la única vista és boira i més boira. Total... que arriba xopa a casa...

No sembla que el temps hagi de canviar, fa fred i no para de ploure... La Sandra no pot caminar, així que decidim marxar al següent destí: El Bolsón. Ens han parlat marevelles d'aquest lloc, és un centre energètic i (més o menys) un paradís hippie, a més amb diferents comunitats autogestionades... Molt interessant.

La nostra idea es anar fins a El Bolsón per la inhòspita RUTA 40: una carretera mítica que només té pocs quilòmetres d'asfalt. Ens comenten que fer-la a dit és una bogeria perquè gairebé no hi passa ningú, que el millor es fer tota la volta tornant enrera per arribar al destí. No tenim ganes de tornar enrere, així que els proposem a dos francesos fantàstics compartir el camí amb ells, "a bordo" del seu FORD FALCON... Ohhh yeeeaaahhh!!!!

També és una bogeria, o no! Però ens encanta l'aventura que ens espera... Tenim 600 Km per davant, un Ford Falcon destartalat... Amb una gran musica com a banda sonora...

A conduir!!! :)

1 comentario:

  1. ccuidadito cvon lo que decis de nosotros,...os estamos leyendo!
    un saludin desde chile, nos volveremos a escontrar "on the road"

    ResponderEliminar