viernes, 9 de abril de 2010

On the Road

El viatge de El Chaltén a El Bolsón ha estat fantàstic... Paisatges i pampa i pampa i més pampa tots els dies. Passant per petits pobles fantastmes espectaculars... A la tarda... cels rosats i núvols de formes per exprimir la imaginació després d'hores de viatge. De nit... el cel ple d'estrelles i lluna espectaculars de colors ataronjats, surgint com si fos el sol pel matí... IM- PRESSIONANT!

Vam dormir tres nits al cotxe, enmig del no res... La segona nit va ser un petit poble, Costa es deia. Vam sopar una magnifica sopa de sobre.. i quan ja dormim va venir la policia. Els veïns havíen trucat. Tant mala pinta tenim?? Ja sabem que fa dies que no fem una bona dutxa; d'acord! Una dutxa, encara que no sigui tan bona! Total, ens van acompanyar amablement a un altre lloc més segur a dormir. Davant la comissaria!!! Aiiisshhh, em sembla que el major perill del poble erem nosaltres. Allà ens vam quedar a dormir... grrr!

Després de tres dies conduint i fent d'acompanyants de conductor (la Sandra no condueix gaire perquè està fent repòs del seu esguinç absurd), menjant i dormint al cotxe... arribem a El Bolsón!

El Falcon ha aguantat la RUTA 40 i nosaltres també! Cal dir que just arribar se'ns punxa la roba. Ja sabem canviar la roda d'un Falcon??!!! No se, no se... :)

Fotos en breu!

4 comentarios:

  1. locas! me encanta!! besotesss!!
    shenny!

    ResponderEliminar
  2. wapis estoy en apuros , puede ke cuando leais esto este ya en españa ya ke me encuentro en panama city i sin un euro i cruzar a colombia es caro yta ke o lo ago en avion o lo ago en barco i no tengo para pagfarlo , aun me keda la posibilidad de ke me den trabajo en el barco boy a probar si no pues me regresare bueno me encanta buestro viage no esperava menos de bosotras os echo de menos besos

    ResponderEliminar
  3. Juanjo,

    Bon día preciosas!!! Quiero ver esas fotos de la ruta!! Y ese esguinze absurdo? Qué significa Marina?
    Besos

    ResponderEliminar
  4. hola guapas!
    vaya fotos nenas impresionante!! sandrita cuidate ese esguinze..ptonetssss
    mónica.

    ResponderEliminar