domingo, 21 de marzo de 2010

Mentalització pre-trecking... les bases per no morir en l'intent!!!

Després de dotze hores de bus (que com ja us podeu imaginar vam passar dormint!!!) vam arribar a Punta Arenas... Acompanyades per un coreà penjat de la vida, divertidiiiissim!! Només reia... això si! Li va mangar la tovallola a la Marina!!! Encara que sigui sense mala intenció!! La Marina no para de perdre coses!!!! La part positiva és que cada cop li pesa menys la motxilla.

A Punta Arenas dormim al hostel Backpackers Paradise on regatejem 1000 pesos xilens (ja estem a Xileeee! la Mon ja te nou segell al passaport!). Som unes cracks o tenim sort... jejeje! Al hostel molt bona onda, tot ple d'estufes, això si, totes apagades. Sort dels mega sacs, sinó, morim congelades.

Que hi ha per fer a Punta Arenas??? Res! A part de morir de fred! El més interessant que ens van dir per fer va ser visitar el cementiri, cosa de la qual vam passar!! També pots fer-li un petó al dit gros del peu d'una estatua d'un indi que hi ha. Per motius higiènics també vam passar. Una altra cosa a fer es veure com es desenvolupen les manades de gossos homeless! Molt poca consciència humana... més consciència perruna! Impacta moltíssim veure tant de gos abandonat!

L'objectiu de parar allà, a Punta Arenas, era fer-nos amb tot el material pel trecking ja que és una zona sense impostos, com Andorra... Molt bla, bla, bla però tot més car del que toca! No comprem res i marxem de la ciutat. Després de no fer absolutament res més que passejar durant tot el dia, vam haver de córrer (de nou) per no perdre el bus... Teniem temps, però ens van dir malament l'hora. Próxima inversió un rellotge.

Passades 4h arribem a Puerto Natales on tenim el nostre primer couchsurfing (aquella plana web on contactes amb gent per anar a dormir a casa seva). No hi arribem a anar, perquè... tachán! se'ns ha oblidat demanar la direcció!! Unes cracks!! Així que busquem un hostel... econòmic?? No! Es surt del nostre pressupost, però és de nit i volem dormir sota sostre. Hostel El Mundial (7000 pesos xilens per persona), per primer cop tenim habitació per nosaltres dues!! Tot un luxe dormir sense escoltar els sorollets i oloretes nocturnes dels companys d'habitació... Perquè nosaltres no ho fem, eh?? Que som totes unes senyoretes... Com tots ja sabeu!

Pel matí hem marxat a casa de la Familia Albornoz. Encantadors i meravellosos! Els nens ens han cedit la seva habitació i estem amb 9 viatgers més perquè són tan bona gent que no saben dir que no! Ofereixen tot el que ténen i creiem que no podríem haver parat a millor lloc en la nostra primera experiència couchsurfing.

Demà, ara sí, prepararem el material per fer el treking per Torres del Paine. És un parc natural de 180.000 hèctares. Només farem 70 kilometres de montanya, una ruta que és diu W, ja que té aquesta forma. La gent els fa en 4 dies, nosaltres tenim un marge raonable de 7 dies en concordança amb el nostre estat físic!! Volem ser realistes!!! Fa fred i plou! Estem acollonides!!! Arrrrgghhhh!!! Que guay! Tot un repte!! Ara provarem la resistència real del sac! Lloguem tenda, fogonets, esterilles... Ens creieu capaces??? Us responem a la tornada! Ja podeu anar encenent espelmetes!!!

Ens despedim fins d'aquí... uns quants dies!!!! TORNAREM FAMÍLIA!!!

3 comentarios:

  1. Si no hi ha fotos del trekking jo no em crec que us passeu 5 dies caminant per la muntanya, i menys la Marina! Que vagi molt bé pel Paine!!

    ResponderEliminar
  2. Ya en Chile :( voy voy a tener q ir armando!!! mi viaje!!! espero q la estén pasando bien!!! Un beso a las dos!!! y 4 dias eran suficientes!!

    ResponderEliminar
  3. seremos realistas.... y os esperare por aqui a los 9 dias... Doy fe de ello, no me falleis y tardeis mas por que sois capaces hasta de llegar en 8 dias. jajaja!!un besote guapas!! PD:Empieza la supervivenciaaa!!

    ResponderEliminar