miércoles, 3 de marzo de 2010

Mi Buenos Aires querido

Ja estem aquí, ja hem arribat!!!

Vam passar el vol... zzzzzzzzzz!!! S'entén que vam dormir tota l'estona???? Fantàstic! I no ens van demanar enlloc el bitllet de tornada! Tot rodó!







L'arribada a Buenos Aires: perfecte! Estem allotjades a un hostel al barri de Palermo. (Tango Backpackers Hostel a 49 pesos la nit)


Avui plou, per aquesta raó hem decidit quedar-nos a caseta i escriure al blog. Aquests dies hem estat "callejeando" per la ciutat i hem flipat!!!

Hem visitat el barri de la Boca, la Recoleta, Puerto Madero, Av. Florida i també el barri de Palermo... Tot preciós, el que més ens ha agradat, de moment, el bosc de Palermo, el que sembla ser el pulmó de la ciutat.

Un fet que ens ha cridat l'atenció de BA són les pintades que podem veure per la ciutat... Així, es reivindiquen diferents coses. En tota BA es poden palpar les reivindicacions i ja hem pogut veure una manifestació pels drets dels treballadors a les cooperatives. La vida associativa de la ciutat és important... Veurem si ens podem endinsar una mica més en aquest món!!!

Tenim un guia excepcional, Luis Fernando, un venezolà, estudiant de música electrònica a Buenos Aires amb el qual compartim habitació... Encara que mostra les mateixes dificultats que nosaltres per interpretar els mapes!!! Molt divertit, vam passar un bonic dia amb ell (Gracias Hombre!).

Una altra de les coses que ens va sobtar, va ser un arbre mil·lenari situat al barri de la Recoleta, encara que sembla estrany, va remoure sensacions. Ja que tot i que es palpa la història a cadascun dels barris de la ciutat, aquest arbre ha estat viu... i continua viu! Segons la Sandra, una pena no haber-lo pogut abraçar o seure a la seva falda ja que estava enreixat...




Encara no hem menjat un buen asado. Els preus del menjar, la roba i altres és molt similiar al d'Europa i ens hem d'ajustar el cinturó, sinó no arribem a final d'any. Quan cambien de zona, ja ens explaiarem.

Per cert, ja hem perdut la primera cosa, sorprenenment no ha estat la Sandra!!! la Marina ha perdut la funda de les seves ulleres... aisss! Intercambiant papers...



Marina PD. Ivan... intercambiant les sessions del gran Luciano... :) Cocolisa... De nou, casualment, he escoltat "somewhere..." Estàs sempre present....

9 comentarios:

  1. No se si hos arribat els demés comentaris... fins que no agafi una mica de practica aixó será un xou... jejej que way que ens aneu explican tot xo apart de explicacions... fotos... i de tius bons... que ja os tenim molt vistes a valtres jajaja.... es broma carinyets... os estimo!!!

    N hos oblideu de posar-vos la camiseta... ehh!! jajaja muuuuakss!!

    ResponderEliminar
  2. A lo s amigos de Sandra y Marina, q les puedo decir, 2 excelentes mujeres y personas!!! y imagino q las deben de extrañar, creo q lo haré cuando sigan su destino.
    Disfrute ayer de guía turístico, tampoco fui, el mejor, porq conocí partes de la ciudad!!! como ya han dicho Sandra y Marina tuvimos problemas con la lectura de los mapas. jajaja

    Sandra y Marina!!!! un fiel seguidor mas en su aventura por latino america...

    Besos

    ResponderEliminar
  3. Holaaaaaaaaaaaaa!!!! cooooom esteeeeuuuuuuuuuu?????!!!!!

    Per fí he descobert com afegir comentaris al blog!!! no sé si estic més contenta de poder parlar abm vosaltres o d'haver conquerit una miqueta més les noves tecnologies! jajajaja

    M'alegro mooolt que tot estigui ok!!!
    Heu arribat i ja esteu trionfant!

    Les fotos són molt guapes i les vostres cares un poema. Es pot percebre la felicitat i l'emoció des d'aquí. És com si estiguéssim de viatge amb vosaltres, jejeje.

    No deixeu d'enviar notícies i fotos.
    Ens encanta descobrir el món per aquesta finestreta i de la vostra mà. Quin luxe!!!

    1000petons des de Sant Pol!!!!!

    Alícia i David.

    ResponderEliminar
  4. Piltrafillesss !!

    Desde el EMPA 5 os seguimos la pista muy de cerca...irradiais felicidad!

    Hoy nos hemos acordado mucho de vosotras, hemos tenido comida de despedida de Joan (otro que marcha en breve para las americas) ... y habeis estado muy prentes. Os llevamos en el cuore.

    Sed felices!
    Bss, Maria

    ResponderEliminar
  5. Hace un rato os he enviado unas palabras y no se donde han ido a parar. Bueno pues os las digo otra vez; que me acelero, me emociono, que me pongo muy contenta viendo el pedazo vaiaje que habeis iniciado.

    Que disfruteis de cada lugar, de cada momento...

    Un abrazo Marina y Sandra.

    De la Helen.

    ResponderEliminar
  6. A una cosilla ayer hable con Vicenç este amigo que vive en Brasil y hace kite. Por si quereis curiosear la pagina web: TAIBAKITESURFING.COM El lugar esta situado en Fortaleza y la posada donde os podeis alojarse llama Amarela.

    Elena

    ResponderEliminar
  7. Moltes gràcies a tots!!! Quina emoció fa rebre els vostres comentaris!!!!
    petooonns

    sandra de perdudes per les amèriques!!!

    ResponderEliminar
  8. piltrafilles!!! grazie mile...

    no sabeu quina ilusió fa, quan un arriba a "casa", obrir el blog i veure els vostre coments!!!

    Helen... guapa! olé, olé i olé... hi anirem, como no...! ;)
    marieta... acabo de penjar un post en tu honor...

    muaass!!
    marina

    ResponderEliminar
  9. Hay madre miaaaaaa..... que envidiaaaaaa !!!!!!
    jajajajajaja
    Como me alegro de veros en las fotos con esas caritas de felicidad !!!!
    Os seguiremos con mucho interes desde Parets compartiendo vuestro fantastico viaje.
    Un besote muy grande de:
    Yuspi ( Jesús y famili)

    ResponderEliminar