sábado, 6 de marzo de 2010

Encara perdudes per Buenos Aires

Que difícil es fa abandonar qualsevol lloc! Sempre sorgeixen noves coses a fer... Tot i així, ja comencem a tenir ganes de sortir de la ciutat; marxem dilluns (esperem perquè ja ens estan enredant per anar a veure un concert de percussió dilluns a la nit).

Encara no tenim gaire clar que farem, però el més probable és que anem cap a... "¡Shenny a tu país!" Uruguay. Volem anar a la platjeta a banyar-nos que fa mooolta calor; les platges d'Argentina no són prou motivadores així que, segurament, anirem cap amunt, ens han comentat que s'està molt tranquil i a Uruguay es mostra una cara més amable que a Buenos Aires.

Hem batejat la ciutat com la ciutat dels parcs i les grans avingudes. També la ciutat de la gent estressada, com qualsevol ciutat... És divertit com quan li preguntem de sobte a la gent per la hora o per algun carrer, la seva primera reacció és sempre espantar-se. La inseguretat en les persones es palpa constantment, així, podem veure com les persones van passejant amb les motxil·les al davant, mirant enrera quan camines massa a la vora. Aquesta inseguretat, en molts casos, fa que la gent sigui més distant, i ho hem pogut observar, sobretot, en les classes més benestants. Ja ho haviem sentit, però si que és cert que es detecta un cert aire de superioritat per part dels "porteños" més benestants, una pena, no els hi aniria gens malament fer una aturada per un any i descobrir món i RELAX. ;)


Aquests dies hem visitat Tigre a una hora de Buenos Aires en tren desde l'estació de El Retiro, al preu de 5 pesos les dues, anar i tornar (1 euro=5,15 pesos al canvi oficial). Es tracta d'un preciós poblet, on viatges en un "catamarán" pels canals del seu riu (una hora de viatge relaxat 35 pesos), una mica car, però val la pena.

Ahir nit vam anar a veure l'espectacle Nocturna. Es tracta d'un grup de malabaristes, ballarins... que fan trapeci, equilibri mentre ballen electrotango. L'espectacle es feia al Centro Cultural La Recoleta un entorn idílic. Vam quedar meravellades. Ja hem vist ballar tango, i d'una manera.. més al nostre estil!!! Desprès festeta al hostel amb un grup de xilenos atrapats a l'Argentina perquè no poden tornar al seu país degut al terratrèmol. Divertidíssims!

I, aquesta nit, festeta!! Hem quedat amb una noia madrilenya, Nuria (educadora social; es de las buenas!) i l'Arantxa, de Sant Cugat. La primera, es queda a viure una temporada a Buenos Aires, i la segona està fent el mateix que nosaltres durant 4 mesos... Esperem poder compartir una part del viatge amb ella! La festeta la iniciem a una botiga on l'altre dia ens vam comprar un preciós vestit dissenyat per una mallorquina afincada a BA. Que bueno... tothom convida a tot!

Aprofitem per donar les gràcies pels comentaris!! No sabeu la il·lusió que ens fa rebre notícies vostres! Molts petons per totes i tots.


6 comentarios:

  1. Que way amores!!! com si stiguessiu a casa... sort que encara queda gent way x el món esperem que sigui aixi durant tot el vostre viatge... i tota aquesta gent que va amb aires de superioritat... ells s'ho perden... xq n veure tot el bon cor i la bona voluntat que teniu... infeliços...jejeje molts petonets carinyets!!! ;)

    ResponderEliminar
  2. wapaaasSS!!! que bien poderos seguir por aqui, se nota leyendo que lo estais pasando genial!! a seguir disfrutando!! un millon de besos a las dos!!

    ResponderEliminar
  3. Ei noies,que tal?vaja pregunta la nostra,per els vostres comentaris i les caretes d'il.lusió...es nota que ho esteu disfrutant a tope!
    Estem enganxats al blog,i ens encanten els vostres comentaris,viatjem amb vosaltres.
    Quan aprengui a enviar fotos t'inundaré del petit/a.
    Molts petons guapes!!!

    ResponderEliminar
  4. Hola nenetasssss nostres!Ara farem de pares,per fi ja estem tranquils, hem vist que teniu companyia i esteu ben cuidades........
    i no ho diem pel Fernando (un saludo i cuidanoslas bien)que no possem en dubte que us mima massa, ......
    ho diem per la vostra mascota, q xula !!!!! .....i estem disposats a ajudar-vos,
    BOTONET, COLORAINES, BONAVENTURA, SANTA PACIENCIA,RISSOS,... apa, ja teniu una idea per començar a triar.
    Veiem que us ho esteu passant d'allò més bè descubrint mòn, que deixeu emprenta allà on passeu, que marqueu a tots aquells afortunats que es creuen en el vostre camí.
    Cuide-vos molt, un munt de petons i abraçades de Lidia i Mario.
    P.D.: Sandra, la Lidia també s'ha quedat amb les ganes d'abraçar aquell arbre a BA,.....snifff.

    ResponderEliminar
  5. Hola guapas veo que todo va sobre ruedas y que haceis todo lo q os apetece en cada moento eso si que esvida, ya veo la fiestuki no puede faltar en vuestro viaje, jejej. bueno cuidadín nenis y a disfrutar. ah!!! por cierto el vestido q os habeis comprado lo podriais poner el rastro de vuestra casa cuando llegueis aquí je je. Un besote

    ResponderEliminar
  6. (per si hi ha algun altre Ferran por ahi!!)

    Ferran centre obert dijo:

    Com va per les Ameriques educadora???jajaja
    segur que bé, coneixent-vos...
    Sandra s'et troba molt a faltar al centre Obert. A més a més, la Alicia també ens ha abandonat.. vaya educadores referents...

    No us robo mes temps del que disposeu per llegir els missatges perque prefereixo que aprofiteu el temps vivint encara més experiències!!

    Espero que estigueu disfrutant molt, i impacientment espero que torneu -d'aqui molt, pero torneu- per tornar a fer un soparet d'aquells ben bons!!

    Dos grans petons!! i fins aviat!!

    ResponderEliminar