domingo, 20 de febrero de 2011

Un cap de setmana a Medallo....

per posar-hi color.. evidentment la foto no és nostra...

Medellin, o Medallo com diuen alguns colombians, és la capital de la moda de Colòmbia i també la capital per excel.lència del tràfic de cocaina. Es pot dir que és una de les ciutats més modernes del pais i tots el colombians en parlen meravelles.

Ens han explicat mil històries sobre els barris que es troben als suburbis de la ciutat, que podrien ser com les faveles de brasil. Nosaltres no vam estar als suburbis, pero el centre de la ciutat ens va semblar com qualsevol altre ciutat moderna, sense massa encant i amb un clima tan càlid que només és suportable si tens el mar a prop. Com que no és el cas vam decidir quedar-nos-hi ben poc, tal sols un cap de setmana per preparar la nostra futura aventura al carib.

A la ciutat hi vam arribar de nit i vam anar a para a l'Hotel Conquistadores, un lloc sense massa onda al centre, que ens costava 16.000 pesos. La veritat es que se'ns sortia del nostre pressupost però a aquelles hores no ens venia gaire de gust seguir caminant, ja que com tots els centres de les ciutats colombianes després de les set de la tarda la vida al carrer passa a ser ben poca i només hi queda la gent que, suposadament, pot ser susceptible de robar-te.

I llavors que fa la gent de nit a Medellin??? Cap a El Poblado! També l'anomenen la Zona Rosa i está situada entre el Parque Lleras i el Parque de El Poblado i son unes 5 cuadres plenes de bars i discoteques de lo més "cheto" (pijo) amb un ambient ben divers que facilment et podria transportar a qualsevol nit a Barcelona.

Així, passat el cap de setmana i fetes les compres i els aprovisionaments de menjar agafem un bus de 10 hores que ens transporta fins a Turbo. Com sempre no som gaire amants de les ciutats.... tenim ganes de tornar a fer servir l'hamaca.......... ganes de CARIB!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario