domingo, 16 de enero de 2011

Trobada amb la Miriam a Mompiche

Sortim de Canoa en bus fins a Pedernales i d'allà ens fan cambiar tropecientes vegades més de bus fins que, ja de nit, el conductor ens deixa en un encreuament i ens diu que quan passi un auto li fem senyal per que ens acosti al poble. Es el camí que porta a Mompiche, que ni tans sols està asfaltat i creua un bosc tropical. Amb cara una mica perplexa ens quedem enmig del no res mentre ens ataca, sense cap mena de pietat, una gran plaga de mosquits!!! el paradis sempre té els seus petits i molestos inconvenients....

Quan ja tenim el cos ple de picades passa una ranxera que ens recull i ens deixa prop del poble. Allà dormim a l'Hospedaje Carolina (5 dolars per persona) amb bany propi i una petita cuina.

A Mompiche posem el nostre primer parche i venen alguna cosa. Ens dediquem a menjar peix que comprem, o que ens regalen els pescadors, a beure sucs de fruites de les que no ens sona ni el nom (com el Lulo), a banyar-nos a platjes desertes, a disfrutar de les postes de sol i sobretot a celebrar la trobada amb la Miriam, una altre catalana, amiga de la Sandra, que treballa per una organització d'ajuda a les victimes del conflicte a Colombia. Així el trio es converteix, per uns dies en un cuarteto franco-català.



sucs naturals per esmorzar!
playa negra...


amb els peus negres....




No hay comentarios:

Publicar un comentario