jueves, 3 de marzo de 2011

Bogotà i el seu bogotrax

Seguim en el nostre descobriment de la meravellosa Lokombia i, probablement, trobem a Bogotà la màxima representació del pais... Com sempre a les capitals podem trobar la concentració del país en un mateix espai en busca de noves oportunitats que no sempre es troben.

Nosaltres arribem al barri de La Candelaria, en busca d'un hostal recomanat al qual mai hi arribem, ja que no hi ha habitacions (o no ens volen donar, no ho tenim gaire clar), això si, arribem a la casa de l'Ilaisha (s'escriurà aixi?), un tipus jamaicà amb una bona onda increible. L'hostal està habitat per grans personatges als quals els hi acabem agafant un gran carinyo, a més de l'Onix, la gata bebé i el gos d'uns viatgers/ciclistes argentins que ens fan alegries cada cop que arribem. L'hostal està a la plaça de La Candelaria, i el recomenem enormement. Això si, s'han de tenir moltes ganes d'escoltar reggae, hip hop i accent caribeny a totes hores.la candelaria

Otto a casa de l'Ilaya...

la caja boba, la TV de casa

La raó del nostre viatge a Bogotà (perquè si mireu un mapa no ens agafa de camí) és el Bogotrax, un festival de música electrònica gratuït que es realitza a tota la ciutat durant una setmana (tipus de música: techno, hard techno, minimal, drum & bass) iujuuuuu! Hem de dir, que al final, nomès hi anem un dia (i mig), massa gent i al nostre hostal les festetes reggaes ens tiren moltiiiiissim! S'està molt bé a casa... Tinguem en compte també: a Bogotà fa fred i plou!

Us volem parlar d'uns llocs ben especials: les olles. Què són? Doncs són l'inframón... Existeixen a tot Colòmbia, però la més gran es troba a Bogotà i es diu La Ele. Es tracta d'un mercat de droga, on es troben concentrats tots els drogaadictes de la ciutat i de la regió, però en unes condicions, com ja s'ha dit, infrahumanes. Es un conjunt de carrers on hi ha paradetes on es venen drogues de tot tipus... Horripilant! I el lloc, es troba situat a una quadra de la casa presidencial... Ben boig: LOKOMBIA!catalunya als carrers de bogotà.....
Bogotà, doncs com sempre que trobem un bon lloc per estar-hi... no la visitem gaire! Però ens encanta l'ambient, que ens recorda molt sovint a Barcelona, gent molt alternativa i amb una onda molt especial i bonica... Disfrutem moltissim, marxem cap a Taganga ja que arriba el cumple de l'Hugo i encara ens queden ganes de Carib. Un altre cop cap a munt! A regatejar el bus... que els preus són desorbitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario