domingo, 27 de febrero de 2011

Cartagena de Indias

Cartagena és la ciutat romàntica per excelència de Colòmbia! Amb un barri colonial a on vivien els espanyols i on les muralles parlen per si soles.... muralles construides amb la sang dels esclaus que ja no servien per treballar... històries dures entre els murs....
Nosaltres vivim al barri de Getsemaní, es el barri a on vivien els esclaus, que també es realment encantador. Dormim a la pizzeria - restaurant Pavia, a on aconseguim una habitació per 35.000, prou bé per ser al centre d'aquesta ciutat re cara!
A Cartagena fa tanta, però tanta calor que no es pot fer massa més que estar davant del ventilador i sortir quan el sol es pon a viura la vida dels carrers de la ciutat, i parar a qualsevol bar per descobrir el son de la salsa colombiana i trasnportar-se en el temps, per imaginar-se com havia de ser la ciutat quan la gent arribava a aquest famós port per buscar-se la vida.
Tot això explica una mica el caràcter de la gent de la zona, el fet és que tothom té negocis, diriem no del tot legals, per intentar viure una mica millor. És en aquesta ciutat a on també comencem a entendre una mica la història d'aquest pais tan boig, els militars omnipresents i la història dels seus grans "narcos" que tenyeixen una mica el caràcter de la societat colombiana.... en efecte: un pais que s'ha de viure per entendre'l.... no deixa de sorprendre'ns cada dia!!!!


aquesta és la cartagena que vam conèixer.... de nit!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario