jueves, 9 de diciembre de 2010

Mancora!!

Platja de Punta Sal

Despres de tanta tranquilitat ens venia de gust una mica de marxa... aixi que arribem a Mancora!!

Des de Colan hem d'agafar una mobilitat fins a Paita, per agafar una altre mobilitat fins a Sullana i d'alla un bus a Mancora. Total unes 8 hores de viatge!
Mancora es per als peruans com Eivissa per nosaltres. Pero despres de viure'hi durant una setmana podriem dir que es mes aviat com Lloret de Mar a la peruana. Un poble fet per al turisme perua a on pots fer basicament 4 coses: jeure a torrar'te a la platja, disfrutar de l'energia de les postes de sol, fer surf o kite surf, i sortir de festa. I com que no fem surf ni res d'aixo.... doncs ens vam dedicar a les altres 3.... PURES VACANCES!!!!

no oblidem la gent que hem conegut....


el Gilar bar era com la nostra segona casa....


Quilombo i kaos a l'habitacio!

1 comentario:

  1. Desde Malgrat de Mar, en Joan Dávila i l'Olga Pons, us enviem els nostres millors desitjos de que tinguen un Bon Nadal i un 2011 d'alló més collonut!!! (si és que encara pot eser més).
    Per descomptat que, si d'aquesta aventura no en feu una pel.licula... malament!! ... seguir el vostre "rastre" en mig de tanta diversitat, emoció i expansió personal, fa que doneu .... ENVEJAAAAAAAA!!!!!.....
    Que en disfruteu de tots aquests llocs que aneu anant, i sobre tot .... expliqueu a la gent amb qui convisqueu, que veniu de un pais que (tal com va dir en lluis Llach) "és un pais tant petit que el sol, quant s'envà a dormir, no està segur d'haver-lo vist .....
    Sort!!!!
    Joan i Olga

    ResponderEliminar