viernes, 15 de octubre de 2010

Som unes pardales: abans de Paracas, va venir Huacachina i Ica...

estimat Pisco....

Ica... la capital del Psico




La laguna de la Huacachina... al fons Ica.

El Sàhara? nooo! Perú!

miratges...

perdudes.. ara al desert!

l l'oasis que sempre has imaginat....


Bé, ens vam adonar uns dies després d'escriure l'anterior post que abans d'anar a Paracas, vam passar per Huacachina i per Ica, perdudes, perdudes eh? :P
Huacachina és un oasis situat al costat de Ica, una de les ciutats on es produeix el pisco (licor tipic del Peru). Si, si! Un oasis, com el dels còmics de Tin-tin. Amb la laguna, les dunes i les palmeres al voltant. La diferència es que està tambe envoltat de restaurants i d'hotels. Grrrr.....
El que pots fer per allà va relacionat amb gastar diners, així pots fer sanboard (baixar amb taula per les dunes) o llogar un boggie que fa un soroll impressionant per anar a veure la posta de sol, al costat d un piló de boggies més plens de turistes que fan el mateix, exactament que tu. Què vam fer nosaltres? Vam pujar a una duna caminant i ens vam possar a escriure i fer pulseretes mentre veiem la posta de sol.
A la nit, anem a dormir al hostel més econòmic del lloc (Hostal Roche: 20 soles) i què passa? Ens despertem, de matinada, movent-nos d'un costat a l'altre del llit: moviment de la terra!! i cosa fina eh? de 5.7 graus a la escala Ritcher! Voliem un moviment, però poder ens vam passar projectant. La gent va sortir de les seves habitacions espantada i nosaltres ens vam quedar una estona mortes de riure al llit i dos minuts després estàvem dormides de nou!

Aqui va la noticia....
http://www.rpp.com.pe/2010-09-22-ultimo-sismo-fue-el-mas-fuerte-del-ano-en-ica-afirma-igp-noticia_297102.html

Vam estar nomès una nit a Huacachina, ja que el turisme li treu bastant l'encant del lloc. Al dia següent vam anar a Ica a visitar les seves bodegues de Pisco. Com sempre, ens vam negar a agafar un tour, i mentre esperàvem el bus vam anar a visitar les Bodegues Lazo, les més tradicionals del lloc... Allà, el guarda de seguretat ens va explicar com feien el pisco i ens va fer probar diferents piscos i vinets. Total que vam sortir ben contentes per anar a agafar el bus cap a Paracas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario