viernes, 30 de julio de 2010

Records d'Argentina

Després d'estar gairebé 4 mesos voltant de Sud a Nord (d'Usuahia a La Quiaca) ens acomiadem d'aquest pais amb mil experiències viscudes i molts aprenentatges. Potser algun dia tornarem... Això esperem!
Quin ha estat el lloc que més ens ha agradat? Els que ens seguiu ja ho sabeu... El Bolsón. Allà vam passar tot un mes i va ser, realment, màgic. Contacte amb la natura i amb nosaltres mateixes... que hem d'explicar.. ja ho sabeu tot!!!
Tampoc oblidarem els paisatges verds de la patagonia, i els cerros de colors del nord del pais, i els glaciars... i tantes coses. Hem vist pingüins, foques, lleons marins, armadillos, llames, alpaques, vicunyes, burros, condors, àguiles...
I què podem dir del menjar? uuuummmmhhhh... Fantàstic! Ens ha fet agafar alguns quilillos de més!!! Asados, bonissimes empanades i el dulce de leche!! Ah! i no ens oblidem del bon vi argentí i del mate que hem compartit tot el camí.
I la música? Aquesta ens ha acompanyat en tot el camí: Bersuite Vergarabat i la musica tradicional: chacarera, cuarteto, copla...
Fins i tot vam cambiar la forma de parlar, ja deiem recopado o rezarpado o relindo quan alguna cosa ens agradaba. Menjavem choclo, zapallo, zapallito, arvejas o maní i comptavem els carrers per quadres, feiem dedo i ens levantaven al toque! i de tant en tant... "armabamos algun quilombo"!! :P
Com hem viatjat? La part de la Patagonia (feia fred!) amb bus i la resta gairebé tot a dit, en autos, ranxeres o camions, que fins i tot hem conduit nosaltres i no ens podem oblidar del nostre estimat Ford Falcon per la mítica Ruta 40!!!
Realment, un pais que et fa sentir petit amb la inmensitat de la naturalesa. Ens han quedat molts llocs per disfrutar així que.. qui sap? potser tornarem l'any vinent!!!
Fins sempre Argentina!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario