lunes, 9 de agosto de 2010

Records de Xile

Tenim el passaport ple de segells Argentina - Xile, en realitat, ja hem perdut el compte de les vegades que hem creuat la frontera... però a Xile hem estat al Sud (Patagonia), al centre (Santiago - Valpo i alguns poblets) i al Nord (Atacama).

Què és el que més ens ha agradat? Sens dubte la gent de Xile que ens ha acollit i ens ha fet sentir com a casa! Gràcies a tots! De Xile ens enduem amics que creiem que perduraran...

A Xile hem fet trekkings a Torres del Paine (o ho vam intentar), hem viscut les conseqüències del terratrèmol i ens hem dedicat a compartir amb la gent.

Sens dubte la millor ciutat? Valpo. Pel seu aire bohemi barreja de tradicio i creativitat moderna. A Xile, també vam fer el trajecte més llarg a dit (més de mil quilòmetres) i ens han passat les coses més inversemblats com per exemple arribar a l'escorxador de Santiago, sortir a la tv o ballar cueca amb mariners...

I, què podem dir del menjar? Fantàstic; peix, marisc, vam provar el ceviche, els entrepans replets de palta, mahonesa i salses varies. Ah! I no ens oblidem del vi xilé i el Pisco! yup, yup, yup!

Com a musica... Chico Trujillo i su medallita per les festes, tambe Kevin Johansen.... http://www.youtube.com/watch?v=2dUA_t8va-Y&feature=related (que tot i ser argentí el vam descobrir a Xile) i la Cueca!!

També aquí vam canviar el nostre accent, cal dir que al principi, no enteniem res de res quan parlen entre ells, al final, vam començar a cachar (pillar) que tota la estona és el mateix: cachai la wueá wueón??, carrete, polola/pololear, si pó, al tiro...

Realment, aquest pais ens ha tractat com si estiguéssim a casa! Hem arribat a pensar que aquest és un bon país per quedar-s'hi a viure... No us espanteu! Continuem viatjant i tornarem a casa... Algun dia!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario