lunes, 7 de junio de 2010

MARLANGO... Subidón!

Tornem a la gran ciutat... i a casa dels nois, que ja gairebé considerem casa nostra, ja pensen que no sortirem mai de Xile...

Tenim concert... MARLANGO Al Centre Cultural d'Espanya Amanda. Amb un caire ben selecte i modern que en un pirncipi, ens fa sentir una mica incòmodes... res que no es pugui resodre amb un bon vi xilé.

Ens sorpen que la sala està ben plena, a Xile es coneix prou a Marlango. El concert és ben bonic, tot i que molt curt i trobem a faltar algunes de les cançons que nosaltres considerem més bones. Amb aquesta sensació de voler més i amb el calor del vi dins el cos sabem que alguna cosa ha de passar. Mirem amunt i veiem al grup a una sala privada. Acompanyades de dues noies encantadores, pujem, creuem la cuina del local i ens plantem al backstage, on ens topem de cara amb la Leonor Watlin. La saludem, informem que som del mateix pais i ens pregunten que fem... i acabem xerrant tranquil·lament sobre la seva gira, el nostre viatge... i ens conviden a picar tot de delicatessens. Ells han de marar, així que nosaltres aprofitem per continuar menjant. Acabem ben satisfetes del concert... La de coses que aporta viatjar.


Ja ens despedim de Xile, pais que ens ha cautivat, el seu bon menjar, el seu bon vi.... i, sobretot, com ja hem anunciat la seva GRAN GENT. Amenaça... TORNAREM!

Nou destí: Mendoza/Argentina... de nou gallegas locas!

7 comentarios:

  1. de derecha a izquierda, de izquierda a derecha.... Menudo viajecito chicas!!!!! Ésto es un no parar!!!! Me encantaría daros un abrazooooooooo y sentir vuestra energía...!!! Os envío uno, muy grande, pero cibernético!!!
    Os quiero!!
    juanjo

    ResponderEliminar
  2. Hola Marina!
    Segueixo el viatje pas per pas...no tinc paraules (sembla impossible!)
    Hem sembla veuros i gairebè estar amb vosaltres, com un ombra al vostre derrera.
    Creus que hi han couch per gent mes grand? m'estic imaginant un viatje aixi pro amb un perfil per gent un xic mes madureta!
    Una forta abraçada a totes dues XXXX
    Tresa

    ResponderEliminar
  3. Ara encara em feu més enveja, que ho sapigueu!!

    ResponderEliminar
  4. marina veo k estas guai, me alegro mucho!! disfruta todo lo k puedas y más. Creo k tu aterrizaje de vuelta va a ser duuuuuurillo... pero de momento vueeeeela!!
    Pienso mucho en ti Y tengo k decirte k tu mami se está portando muy bien, sabes k me cuesta mucho dar besos pero a vosotras os envío 1 2 3
    4 .............

    cati

    ResponderEliminar
  5. Hola galetes planetàries!
    Estem molt contents que les coses us vagin tant bé. Nosaltres també vem veure els Marlango però a Buenos Aires. També va ser curtet però no vem ser tant espavilats com vosaltres com per parlar amb ells i fotre’ns el seu catering...

    Estàvem a Buenos Aires perquè la temporada de feina a Bariloche no començava (i de fet encara no ha començat...) i vem anar a passar un parell de setmanes a la capital per viure els actes del bicentenari i veure a la presidenta amb en Chàvez, en Lula, l’Evo i la resta...

    Us devia de fa dies lo del programet aquell que ajunta fotos per fer panoràmiques:

    http://cvlab.epfl.ch/~brown/autostitch/autostitch.html

    Ja que hi sóc, ara us envio un parell de fotos d’aquell dia al Cerro Campanario.

    Suposo que entre el couch i el dit encara deveu anar bé de plata i seguiu amb la idea d’estar per aquí tot un any. Però per si de cas que sapigueu que hi ha bitllets de tornada amb Iberia a 400 € per mitjants d’agost des de Bogotà. A nosaltres ens van perfectes i així farem una passejada ràpida fins a Colòmbia amb els que ens hem estalviat (des de Buenos Aires i Santiago no estàvem trobant res per menys de 1000...).

    Ahir vem trobar els nois de SerSemillas i els hi vem passar l’adreça del vostre blog.

    Cuideu-vos molt!
    Matina i Jordi.

    ResponderEliminar
  6. Nenes!!!

    com va??per on pareu ara??Nosaltres de vuelta a Buenos Aires i amb moltes ganes de proseguir la rutilla!!!

    Al final Talampaya va estar bastant be tot i l'astillazo inicial!!!l'autostop com va anar??vau arribar seques a destí??

    Per cert, hem ensenyat el pink memory a varia gent i triomfa com la coca cola!!l'haureu de patentar!!!jeje!!!

    Molta sort wapes!a veure si ens tornem a trobar!!!!!

    ResponderEliminar
  7. I ara...quin será el proper concert? Dolç viatge!

    Joan Morillo

    ResponderEliminar