viernes, 4 de junio de 2010

Santiago de Chile


Què hem de dir de Santiago de Chile???

La veritat, la nostra primera impressió no va ser del tot agradable. Una boira blanca que envolta tota la ciutat, smoke... Nomès arribar a la ciutat i ens posem malaltes. I és que després de tanta natura, silenci, aire pur, arribar a una ciutat suposa quelcom complicat. Poc a poc ens vam anar adaptant i, al final, més de deu dies!!! Santiago es troba rodejada de serralades i queda com dins d'un forat, això fa que la ciutat quedi recollida i també la seva contaminació. Només els dies desprès de la pluja s'ha d'aprofitar per pujar als "cerros" i admirar la vista de la ciutat, els altres dies el fum no t'ho permet!



Justificar a ambos ladosVistes de la ciutat de Santiago

Amunt del cerro Sant Cristóbal


A Santiago vam arribar a casa de l'Horacio i en Nico, dos persones meravelloses que ens han cuidat, ens han mimat, ens han dut de festa, ens han cuinat, ens han ensenyat la ciutat...!! Aiiiishhhh! com els trobarem a faltar a aquest parell! Viuen en un departament amb molt d'encant al barri de Providencia (bonic nom no creieu?), hem estat, realment, com a casa i els hi agraïm de tot cor.


Nova família postissa


Hem estat callejeando per la ciutat, hem pujat a algun cerro, ens hem tirat per la gespa dels parcs, hem conegut a gent maca, ens hem retrobat amb amics que havíem fet pel camí. Vam anar a visitar La Moneda i ens van entrar ganes de cridar als pacos asesinos i després apretar a córrer. També hem disfrutat del menjar típic xilé (cassoles, xorrillanes...). També hem tingut moments culturals, hem anat a visitar l'exposició dels Guerrers de Xian. Ens ha encantat la Plaça d'Armes, on hi ha una vida espectacular, vam passar hores assegudes mirant passar la gent i la vida de la ciutat...


Curiositats de la ciutat

La Moneda

Exposició dels Guerrers de Xian amb l'Amparo

Vam disfrutar de la festa del 21 de maig amb els nois de la casa... Aquell dia vam anar a menjar marisc al mercat de peix, boniiissim! El preparen molt diferent del que fan a casa, després, vam anar a La Piojera, un bar típic xilè on trobes a molta gent bebent terremotos i maremotos (curiós el nom i beguda molt perillosa, ho diem per experiència pròpia). Una tarda on vam viure l'essència de la ciutat, tothom amb guitarres, ballant, bebent i cantant! A més, tot ple de marines que explicaven la història del dia que no és més que una derrota igual que la nostra diada!! Ben curiós tot!


Disfrutant del marisc


Maremoto

Terremoteando

FANTÀSTICS DIES VISCUTS A SANTIAGO DE XILE!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario