viernes, 16 de abril de 2010

El Bolsón... La màgia és natural

No sabem per quina raó no ens deixa editar les fotos... Així que... primer fotos! Després post!

Fluint

De camí a casa

Gronxant-nos... de dia i de nit

El nostre primer sopar a casa

Aquí estem, desde fa més de deu dies... Us preguntareu: per què? Les primeres sensacions al poble van ser de molt bona onda. Vam arribar un dels dies que hi havia fira: artesania, art i música al carrer. Tot això rodejat de montanyes a tutti pleni. Ens expliquen que El Bolsón és un centre energètic, està envoltat de quatre serralades que formen un triangle perfecte i, segons els mayes, un lloc on es dóna una energia especial... En fi, un paradís entre montanyes. Nosaltres, sense conèixer tota la cultura maya, si que hem detectat quelcom especial aquí, fet que ens ha atrapat. Així que hem decidit quedar-nos respirant, durant uns dies, la màgia i la tranquil·litat de El Bolsón i la seva natura.

Els primers dies, ens vam quedar al camping Ni Nada, que vam fer allà? Nada! Gronxar-nos entre arbres i cel, amb vistes al Piltri. Tot un luxe. Recollir mores i pomes per fer mermelada, xerrar amb la gent que et trobes i xerrar amb una mateixa. Època de creixement personal.

Desprès vam anar a dormir a casa de'n Carlos, de couchsurfing. Una cabanya de fusta, feta per ell mateix, perduda per la montanya. Allà va ser on vam decidir buscar un lloc per fer casa nostra. Estem fora de temporada, fet que ens ha permès negociar el preu i el resultat ha estat satisfactòri.

Ja fa gairebé una setmana tornem a ser companyes de pis, en aquest cas, de casa. Vivim en una petita caseta, de dues plantes, recoberta de fusta. Amb calefacció!! Yeeehaaa! La caseta es troba situada en una chcra d'una família de paisanos (autòctons del lloc); una chacra és un terreny conformat per diferents arbres fruiters. El clima és de tardor. durant el dia fa calor (si surt el sol, que per sor ho està fent gairebé a diari) i quan s'amaga el sol, fa MOLT de fred. El nostre cos està una mica desubicat, ja que està esperant la primavera que desde casa ja esteu visquent (quina enveja!).
Aquests dies han estat per a nosaltres molt especials, per diferents raons. Aprendre a disfrutar del temps sense fer res.. o aparentment. El nostre quefer diari es basa en aixecar-nos, preparar un mate, sortir a prendre el sol, a la natura o a la plaça del poble. En alguna ocasió sortir a passejar per la inmensa natura per la qual ens trobem envoltades. Estem fora de temporada, el que ens permet interactuar amb les persones del poble, i aprendre alguna cosa de cadascuna d'elles, i disfrutar de certa tranquil·litat que durant l'estiu es veu trucanda per l'arribada de molts i molts turistes.
El paisatge és fantàstic, té tots els colors de la tardor, i la calor s'està allargant amb magnífics dies de sol. Així, passejar per la montanya esdevé disfrutar de la explosió de colors ataronjats, grocs i vermellosos entre verd. Tot cobert per les plantes de la Rosa Mosqueta, que li dónen un toc vermell fantàstic. Ens sentim en un conte de fades. Per tot arreu trobem rius, cascades... aigua fluint. FLUIR, que és el que estem fent nosaltres; deixant-nos emportar. És un lloc que t'ho dóna tot, així, pots anar passejant i alimentar-te de la natura.

La major part del temps no sabem quina hora és, ni a quin dia vivim... això ens ha ensenyat a escoltar el nostre cos, a escoltar-nos... mengem quan tenim gana, dormim quan tenim son... Així que... què us hem de dir? DISFRUTANT de nosaltres... Llegim, escribim, fem pulseres, fem mermelada, mirem paisatges, passejem, prenem el sol, escoltem l'aigua, escoltem la natura, ens treballem a nosaltres mateixes, creixem... FELICITAT! :)

3 comentarios:

  1. Éso si que es vida!!! como decis: no hacer aparentemente nada y sentir toda la maravilla que os rodea, toda esa naturaleza, ha de ser mágico!!! Estais preciosas.... Sandrita!!!!!!!!! Marina!!!

    Ah! Aquí todavía no ha llegado la primavera, se hace de rogar. Muchos besos y..., Fluir, fluir... que sois como el agua!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. El de arriba soy yo!!! y quien soy yo...jejeje . El Juanjo.

    ResponderEliminar
  3. jajajajaa!!! el de arriba "juanjo" me ha dejado bloqueada.... jajajaaja!!!nenas me enanta todo como lo expresais y sobretodo que sois un iamn de la buena energia!!! un besazo enorme como el paraiso en el que os encontrais!! mi calcetin!!

    ResponderEliminar