jueves, 24 de marzo de 2011

Taganga - Palomino

després de 3 mesos junts... moment exaltació de l'amistat!

felicitaaats super hippo!



festeta a casa del chichi.....


si aixeques una pedra i trobes un militar es que estàs a colombia.....


palomino


retrobades....


compartint llit amb una... TARÀNTULA!!!!!!


i com no... la foto de la posta de sol a Taganga!


Penúltim destí: Taganga. Hi voliem arribar per Nadal, però al nostre ritme, hi arribem uns mesos més tard, al mes de març!!!! Què podem dir de Taganga? Lloret de Mar a la colombiana, és a dir, re contra turístic! Com sempre, escapem d'aquest ambient i arribem a Casa de Chichi, un hostal que ens han recomanat diversos cops durant el viatge i que, nosaltres també recomenem, bons preus i bona onda, encara que al principi l'amo és una mica sec, després és un encant. Datos importantes: cuina i batedora per fer juguitos! Ah! i tenen una habitació amb aire acondicionat (que heretem d'una parella d'asturians) i ens costa el mateix que la resta d'habitacions (20.000 pesos tots 3) ben barato! Què bé ho passem dins la nostra nevera!

Allà celebrem el cumple de l'Hugo i el fem sortir disfressat de Super Hippo (el nostre regal d'aniversari). També coneixem a dues parelles de prop de casa: catalana - vasc, i els asturians! Quina emoció... Dos dies amb ells i perdem el nostre accent estrany, el que ens fa pensar que aviat, aviat, parlarem com els de casa...

L'objectiu d'arribar a Taganga es visitar el Parc Tayrona, que es veu que és una meravella. Ja us avancem, però, que mai ho arribem a fer. La raó, com sempre, els preus, i és que a més de ser cara la entrada, és car penjar l'hamaca als càmpings, difícil cuinar i desorbitats els preus dels restaurants del lloc. A més, descobrim que ni tan sols és de Colombia, si no que la empresa que ho gestiona és francesa, demanem si, al menys a l'Hugo el deixen entrar gratis, però ni eso... Així que no hi anem i decidim anar a Palomino, també Carib, on han viatjat la catalana i el vasc... i podem fer retrobada!

Palomino, és un petit poble de pescadors situat a la costa caribenya... Anem a parar a un càmping a la vora del mar (preciós) El camping de Rosa, on hi ha mosquits cocodrils amants de la sang europea! Hi ha una desembocadura del riu (no sabem el nom) al mar, i és preciós, segurament, amb sol, encara més. Quina és la pena: que ens enganxen dies de pluges torrencials, així que no ens queda una altra que passar-nos el dia a les hamaques i cuinant... Quin sacrifici! Això si, una pena no disfrutar dels nostres últims dies al Mar Carib... Tornarem ben blanquetes cap a casa!

De Palomino a Taganga de nou, a fer el comiat del Carib... Fantàstic! I, tornada a Bogota!

No hay comentarios:

Publicar un comentario