miércoles, 5 de mayo de 2010

La natura turística de... Bariloche

Ja hem sortit de El Bolsón!!!! Dies més tard del que vam escriure al post... però ho hem aconseguit!!! Ja estem fora! Ens ha costat moltíssim! Hem disfrutat, hem descansat, ens hem cansat, hem passejat, hem jugat, hem ballat, hem après, hem fet amics... tantes coses! Hem fet niuet per un temps a El Bolsón i ve amb nosaltres una gran part d'ell.

Abans de marxar, vam tornar a pujar a la montanya. Un altre cop, vam dormir al refugi La playita (podeu veure fotos més avall). Un altre cop, vam ser unes afortunades. Dissabte, que era dia festiu (dia del treballador; que nosaltres no vam poder celebrar; jejeje!), els gauchos (paisanos del lloc) estaven de festeta. Va ser una gran sorpresa, quan van arribar al refugi on estàvem i van començar la festa. Així, vam escoltar cançons tradicionals, els vam poder mirar quan ballaven i també vam poder observar la seva gran borratxera... Vam menjar carn que ens van oferir, amb pa cassolà del refugi... Diuen que no és gaire normal que passi això... Vam tenir oferta d'amor fins i tot. Ens van convidar a montar a cavall, en plena nit, sense estrelles, ni lluna, sense veure res!!! Aiiiissshhhh! que divertit va estar tot! Una mica de folklore argentí.

Ara estem a Bariloche. L'allotjament ens l'ofereix en Renato (de couchsurfing) amb la seva caseta al centre de la ciutat i la bona onda incorporada! La primera impressió de la ciutat va ser bastant negativa, ja que és un lloc molt turístic. A més, la ciutat ens va rebre amb pluja i fred... tancades a casa sense fer res... Bufff! com va costar! Avui, per primer cop des del dilluns ha sortit el sol. Així que ja hem sortit a la montanya! Allà dalt ha canviat la nostra impressió de Bariloche. És preciós! Una pena la preparació turística de la ciutat! Però ens quedem uns dies més... a seguir disfrutant de la natura.

Per sort, estem fora de temporada i estem una mica lluny del turisteo que hi deu haver a l'estiu o en ple hivern, ja que és un centre per esquiar. Ah! Una cosa molt important: Bariloche està ple de botigues de xocolata, hem trobat una nova distracció: mirar un aparador amb una font que raja xocolata!!! Ara bé, la xocolata no és com la de casa; no trobem xocolata amarga! Qui ens vingui a visitar ja sap amb que ens pot obsequiar!!

Bé, doncs aquí seguim... Fins a noves notícies!!! Us anirem explicant familia! ;)

2 comentarios:

  1. Florecillas silvestres! no sabeis cuánto os envidio! .... entro cada dia en vuestro blog para ver si habeis colgado fotos nuevas, pues aunque vuestras palabras transmiten mil experiencias maravillosas, lo que más dice de vosotras es ver la cara de felicidad que teneis: es impresionante! Por aquí se os echa de menos... mucho!

    ResponderEliminar
  2. Florecillas silvestres! no sabeis cuánto os envidio! .... entro cada dia en vuestro blog para ver si habeis colgado fotos nuevas, pues aunque vuestras palabras transmiten mil experiencias maravillosas, lo que más dice de vosotras es ver la cara de felicidad que teneis: es impresionante! Por aquí se os echa de menos... mucho!
    Besitos desde Caldetes!

    ResponderEliminar