lunes, 10 de mayo de 2010

Continuem a dit....

Avui hem deixat enrere Bariloche i els seus llacs, totalment disposades a arribar Xile. El nostre destí: Santiago de Xile, que es troba a uns 1100 km. Sabem que Bariloche està situada a la ruta que fan els camiones xilens per anar de sud a nord, així que era una tasca suposadament fàcil.

Després de fer unes quantes voltes amb el bus urbà (ens hem passat la parada) per sortir del centre de Bariloche fins a la carretera a on poder fer autostop, i del típic control policial a on ens demanen el passaport (ens sembla que la policia argentina ja segueix tots els nostres moviments!!!) no han passat ni 5 minuts fins que s'ha parat un cotxe.

No era un trailer xilè, sinó un cotxe argentí, pero s'han d'aprofitar les oportunitats, així que hem pujat per avançar una mica. Resulta que al final el senyor ens ha portat a fer una ruta turística pels voltants.

Hem pujat al Cerro Bayo, un centre d'ski on es veien les vistes del llac Nahuel Huapi i després ens ha portat fins a Villa La Angostura, un petit poble en plena serralada patagònica, que forma part de la ruta dels 7 llacs.

Vistes des del Cerro Bayo amb en Luis


Badia del Llac Nahuel Huapi

Total, que seguim a Argentina... a 25 km de la frontera amb Xile! i.... voliem arribar a Santiago???! ingenues!!!!! Hem avançat només uns 70km.... serà que no podem sortir d'aquest encantador pais!!!

Demà ho seguirem intentant...

5 comentarios:

  1. esas gallegas relocass!! ja us tinc localitzades ;) i ja veig que continua costant marxar dels puestos jeje a veure si demà us avancem i tot...o ens trobem en carretera!!
    un plaer haver compartit aventura amb vos...i com diuen per aqui...cuidense & suerte!
    evitainwonderland.

    ResponderEliminar
  2. Una aventura plena de somriures...m'encanta! Un petó enorme maca!

    Joan Morillo

    ResponderEliminar
  3. Hola, veig que us ho paseu be, des de Malgrat us anem seguint, aqui a Malgrat no para de plourà hem sembla aquest any no hi haurà estiu. Encara esta nevant a la muntanyà

    Records de la família Maynou-Casellas

    ResponderEliminar
  4. A veure, si un camio surt de Bariloche a les 12 del migdia del dilluns a xx km/h i ha d'arribar a Santiago de Xile, que recordem que es a mes de 1100km, carregant a dues perdudesperlesameriques, i fent nomes 70km el primer dia.....quan collons arribaran les perdudes a Santiago?
    Que tingueu un gran viatge!! A hores d'ara debeu estar a 234km....de Bariloche, no?? jejeje

    ResponderEliminar
  5. me encantan vuestras aventuras....
    un besito del primo javi!!!!

    ResponderEliminar